De club

SMV´s waren feitelijk in hun jonge jaren al legendarisch en trokken steeds een zeer toegewijde klantenkring. Geen wonder dus dat er animo genoeg bleek voor de plannen een vereniging op te richten, in september 1988. Sindsdien geldt de Dutch SMV Friends als een gezellig `bindmiddel´ van gelijkgestemde zielen, met momenteel ongeveer 260 leden. Er heerst een ongedwongen en vriendschappelijke sfeer en iedereen krijgt de ruimte om de hobby op zijn eigen manier te beleven. Naast het bevorderen van dit sociale aspect stelt de club zich ten doel een maximaal aantal SMV-caravans in gezonde conditie en op de weg te houden.

De Dutch SMV Friends, vaak afgekort tot DSF, spant zich voortdurend in om de leden maximaal plezier en nuttige faciliteiten te bieden. Tot dit laatste rekenen we het uitgeven van ons clubblad SMVBabbels, het ondersteunen van de onderdelenvoorziening en het verstrekken van informatie en adviezen op technisch gebied. Tijdens onze kampeertreffens zorgen we ervoor dat alle deelnemers een genoeglijk, gevarieerd en comfortabel weekend kunnen beleven, waaraan zij later nog vaak enthousiast zullen terugdenken.

U kunt de Dutch SMV Friends op bepaalde klassiekerevenementen en -beurzen ontmoeten. Daar stellen we bezoekers de gelegenheid een kijkje in verschillende modellen van onze caravans te nemen en geven we volop informatie aan geïnteresseerden. Menigeen is hier al met `het virus´ besmet geraakt. We merken dat we hier veel interesse wekken bij wat jongere mensen, die helemaal in de stemming komen om een SMV achter hun old- of youngtimer te hangen. Sowieso laat de gemiddelde leeftijd binnen de DSF al jaren een lichte daling zien, hetgeen wij als een zeer positieve ontwikkeling beschouwen. Deze karakteristieke Zweedse caravans trekken momenteel volop belangstelling van twintigers, dertigers en veertigers.

De Vereniging Dutch SMV Friends deelt hier voor belangstellenden de onderstaande documenten:
2021 Statuten Vereniging Dutch SMV-Friends
2021 Huishoudelijk Reglement Vereniging Dutch SMV Friends
2022 AVG gedragscode Vereniging Dutch SMV Friends

Reacties zijn gesloten.