Evenementen

Let op: je kunt je uiterlijk zondag 15 oktober aanmelden voor het Lustrumtreffen van de DSF!

Van donderdag 19 t/m zondag 22 oktober gaan we ons lustrum vieren. Dit gaan we doen op Camping De Jagerstee in Epe.

Adres van de camping in Epe:
Camping De Jagerstee
Officiersweg 86
8162 NR Epe

Inschrijving en betaling

Het inschrijfgeld is afhankelijk van het type plaats en gekozen activiteiten. Je betaling van het inschrijfgeld ontvangen we graag direct na inschrijving op rekeningnummer NL08RABO0350233543 ten name van Dutch SMV Friends, onder de vermelding “Lustrumtreffen 2023”.

Uitleg activiteiten met voorinschrijving

Vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober: Stadswandeling in Deventer, een zogenaamde ‘codekraker’

Wandel mee in één van Nederlands mooiste steden, kraak de code en beleef deze stad door het oplossen van puzzels. Deventer, de boekenstad bij uitstek met een groot hanzeverleden, gelegen aan de IJssel, met een inwoneraantal van circa 103.000 mensen. De website van Deventer geeft je een mooie inkijk en nodigt je uit om deel te nemen aan deze wandeling.

Een wandeling in een groep van 4 tot 6 deelnemers, die ongeveer 2 uur zal duren. Je kunt zelf de groep samenstellen en de dag en het tijdstip bepalen. Geheel afhankelijk van het aantal deelnemers en groepen, zullen we opdrachten kiezen die iedereen door de stad leiden.

Bij deelname aan dit evenement vragen we een bijdrage van € 5,- per persoon. Bij de inschrijving voor dit lustrumtreffen kun je aangeven te willen meedoen aan deze wandeling en met hoeveel personen. Een absolute aanrader. Kinderen t/m 15 jaar mogen gratis mee.

Vrijdag 20 oktober om 14.30 uur: Huifkartocht

Niets mooier dan de omgeving te leren kennen vanuit de rust en de rustiek van de huifkar. Om te genieten van de schitterende kleuren en geuren die de Veluwe ons te bieden heeft gaan we mee voor een tocht van ongeveer 1,5 uur.

De huifkar zal ons opwachten op de camping en we kunnen met maximaal 35 mensen mee. We rijden door een prachtige omgeving van bos en platteland, waarbij er aandacht zal zijn voor het boerenleven in deze regio. Een aanrader voor het hele gezin.

Er zijn kosten aan dit evenement verbonden: € 10,- per persoon. Bij de inschrijving voor dit lustrumtreffen kun je aangeven te willen deelnemen aan de huifkartocht en met hoeveel personen. Even opletten: VOL is VOL, dus wees er snel bij. Kinderen t/m 15 jaar mogen gratis mee.

Zaterdag 21 oktober om 11.00 uur en om 14.00 uur: Boswandeling in de omgeving van de camping

Zaterdagmorgen en -middag kunnen we wandelen in de rustige omgeving van de camping en genieten van de Veluwe. Wellicht zien we nog echte wroeters, wilde zwijnen, herten en reeën in de verte of zullen mooi gekleurde vogels en eekhoorns ons pad kruisen. De herfst is op dat moment al ingevallen en laat ons de natuur al in haar kleurenpracht zien. Een wandeling om niet snel te vergeten, dus neem vooral je camera en verrekijker mee.

Er zullen twee wandelingen zijn van elk ongeveer 1,5 uur onder leiding van een gids. Maximaal 30 deelnemers en de honden blijven op de camping. Je kunt mee op pad gaan om 11.00 uur of om 14.00 uur.
Bij deelname aan dit evenement vragen we een bijdrage van € 6,- per persoon. Bij de inschrijving voor dit lustrumtreffen kun je aangeven te willen deelnemen aan deze wandeling en met hoeveel personen. Kinderen t/m 15 jaar mogen gratis mee.

Zaterdag 21 oktober om 18:00 uur: Pizzadiner

We gaan pizza’s bakken!

Onder leiding van Mario Crossa (de gewone bodem is van karton) oftewel Cees de Haan en zijn assistent Edo Nugteren gaan we de pizzaovens opstoken. Wij leveren de basis, dat wil zeggen een onbelegde bodem van deeg met een laagje tomatensaus. Jullie mogen dan zelf de vulling en geraspte kaas meenemen om er je eigen specialiteit van te maken. Het advies van Mario en zijn assistent: kies van tevoren zorgvuldig je beleg uit en laat vooral heel veel weg. De lekkerste pizza ontstaat door de kunst van het beperken.

Mocht het niet lukken, dan kun je nog altijd zeggen: “In een pizza zitten maar weinig vitaminen, daarom moet je er veel van eten.”

Sarà tutto molto gustoso

Eet smakelijk!

Inschrijfformulier

Reacties zijn gesloten.