Evenementen

De Dutch SMV Friends (DSF) organiseert regelmatig een treffen waar de leden op gezellige wijze met elkaar contact onderhouden en ervaringen uitwisselen. Ook nieuwe leden zijn van harte welkom.

Najaarstreffen 21 tot en met 23 oktober 2022

Voor dit treffen kozen wij voor camping De Bronzen Eik in Sellingen en reserveerden het weekend van vrijdag 21 tot en met zondag 23 oktober.

Sellingen ligt in het bijzondere landschap van zuidoost Groningen. Een bosrijk natuurgebied, afgewisseld met heidevelden, moerassen, kleine akkertjes en beekjes.

De camping heeft een aantal mooie, beschutte velden waar wij er twee van gaan gebruiken. Er zijn goede voorzieningen. De camping heeft een restaurant, een footgolfbaan en verhuurt trekkershutten.

De equipeprijs bedraagt de gebruikelijke € 45,-. Wie vòòr het weekend wil komen en/of langer wil blijven betaalt €17,50 per equipe per nacht. Deze prijs is voor twee personen, inclusief stroom (6/10 A), toeristenbelasting, Wifi en douchen etc. Voor elke persoon extra per equipe komt er € 4,25 bij. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Voor een hond wordt € 1,- per nacht gerekend. Tijdens het weekend zijn de kosten voor extra personen en honden in de equipeprijs inbegrepen. Er mag bij de caravan worden geparkeerd.

In september ontvangen de DSF leden een e-mail met het definitieve programma en een uitnodiging om voor het treffen in te schrijven via de website van de Dutch SMV Friends.

Wij verheugen ons op jullie aanwezigheid.

Met vriendelijke groet,

Commissie Treffens

Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier.

Reacties zijn gesloten.